Formació

Acadèmica

 

Des d'el 2002 col·laborem amb els diferents Màsters I Postgraus de Sexualitat que s' han ofert des de  les diferents universitats. Màster en Teràpia Sexual I de Parella de la Universitat de Barcelona, Màster en Sexualitat Humana Universitat de Lleida, Màster en Sexologia Clínica I Salut Sexual de l' Universitat de Lleida,  Postgrau en Teràpia de Parelles, Asociación de Psicologia Cognitivo Conductual APCC.

Col·laborem amb diferents xerrades o col·loquis que s'ens demani. L' últim ha estat “Subjectivitats Trans I dret: com representar des de l'ambigüitat”.Departament de Filosofia de la Universitat Autònoma de Bellaterrra. (15 de gener 2015)

 

Formació de professionals

 

Des d'el 2002 preparem per a la pràctica professional als diferents alumnes que mostren interes per el tema. En l'actualitat s' estan formen dues alumnes de segon del Màster de Teràpia Sexual I de Parella. I fa dos cursos hem tingut una alumna de la Universitat de Pàdua.

La certificació del Casal acreditant que la persona esta preparada per poder fer una bona praxis psicoterapèutica especifica en l' àmbit de l' orientació I identitat sexual es concedeix després d' unes 300 hores com a mínim de sessions clíniques, de conèixer els diferents grups del Casal, de participar en l' atenció individual o de portar algun cas.

La formació del nostra Equip es continuada. Realitzem sessions clíniques regulars dos cops al mes per tal de supervisar tots els casos que estem porten.

porn

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Veure Política