L'Equip

 

SILVIA MORELL CAPEL la psicòloga responsable de l'assessorament psicològic des de fa 28 anys. Col·labora com a docent des de 2002 en els diferents Màsters i Postgraus dedicats a l’ estudi de la Sexualitat: Màster en Teràpia Sexual i de parella de la Universitat de Barcelona, i altres de la Universitat de Girona i de Lleida. També col·labora amb el Màster l’ Associación Española de Psicología Cognitivo Conductual AEPCCC. Pertany al comitè editorial en el web sexejoves.cat de l’ Institut Català de la Salut.

Ha fet xerrades i tallers vinculats al tema de l’orientació i la identitat sexual durant tota la seva trajectòria professional Ha col·laborat al llibre “El Genero desordenado” complilat per Miquel Misse, així com en diversos articles.

 

ANNA DELGADO JOSE. Llicenciada en Psicologia a la Universitat de Girona, i Postgrau de teràpia sexual i de parella de la Universitat de Barcelona. Voluntària activa al casal de joves de Santa Agnès de Malanyanes des de 2007, monitora de lleure infantil i juvenil, i risoterapeuta. Treballa com a vetlladora a l’escola Pilar Mestres de la Roca del Vallès. Voluntària del Casal Lambda des del 2013. Col·labora amb l'assessorament psicològic i en els tallers de sexualitat.

 

JULIA CEAMANOS CUESTA. Llicenciada en Psicologia i Màster en Teràpia Sexual i de Parella per la Universitat de Barcelona. Cursant Postgrau en Resolució de Conflictes i Mediació Familiar Sistèmica per la Universitat de Girona. Voluntariat Internacional; "Hospital Santa Bárbara de Sucre" (Bolívia) en l'àrea de Salut Mental i Psicopedagògica. Voluntària del Casal Lambda des de 2013. Col·labora amb l'assessorament psicològic, en els tallers i xerrades de sexualitat i activitats dels grups.

 

VERÓNICA PORTILLO SERRANO. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Postgrau en Teràpia sexual i de parella a la Universitat de Barcelona. Postgrau en training terapèutic al Centre Ítaca. Postgrau en Psicoteràpia Integradora Humanista a l'Institut Erich Fromm. Psicoterapeuta d'adults i de parella. Voluntària del Casal Lambda des del 2013. Col·labora amb l'assessorament psicològic i els tallers de sexualitat.

 

 

En pràcticas:

 

ALESSANDRA AMATO. Llicenciada per la Università degli Studi di Padova en Psicologia de las relaciones y de las interaciones interpersonales. Graduada en la Università degli Studi di Padova en Psicologia clinico-dinamica. Ganador del premio Alumni Awards 2016, como mejor graduada. Ha trabajado como Psicologa en el centro de disintosicaciòn Villa Ida en Padua; como investigadora para inscribir la terapia del Analisi Transazionale en las terapias para la cura de depresiònes graves.

 

GIULIA AGNESE. Llicenciada en Psicología y graduada en Psicología Clinica, del desarollo y Neuropsiología en la Universitá degli Studi Milano-Bicocca, Máster en Psicología jurídica en la Universitat Autónoma de Barcelona. Practicas externas en el Institut de Medicina Legal de Catalunya.

 

PALOMA HERNANDEZ. Licenciada en Psicología por la Universidad Iberoamericana, Ciudad de Mexico. Prácticas externas en el Hospital Psiquiátrico Infantil Dr. Juan Navarro y actualmente cursando el Máster en Terapia sexual y de Pareja en la Universidad de Barcelona.

 

*Dra. LORNA LEAL. Col·laboradora especial en tasques relacionades amb la Salut Sexual. Sexòloga. Especialista en VIH. Hospital Clínic.

porn

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Veure Política