Qui som?

El Casal Lambda és un centre associatiu sense ànim de lucre que té com a objectiu la normalització del fet homosexual. Des de 1976 ofereix a gais i lesbianes un espai de trobada i orientació, i disposa d'un centre d'informació i documentació sobre sexualitat dirigit a professionals i investigadors. El Casal Lambda porta a terme un important treball de projecció social amb les seves activitats culturals i el treball continuat de sensibilització envers les institucions públiques, els partits polítics i el conjunt de la societat.

 

L'objectiu principal del Casal Lambda és la normalització social de l'homosexualitat. La manca d'aquest reconeixement social porta sovint a gais i lesbianes a recloure la seva vida sexual i afectiva en cercles tancats i els causa dificultats per assumir-se, a la vegada que es produeixen situacions de discriminació.

 

El Casal Lambda pot dur a terme la seva tasca gràcies a les aportacions econòmiques del seus associats i associades i al treball voluntari i desinteressat de moltes persones.

 

Ens podeu trobar al Av. Marquès de l'Argentera, 22, Barcelona (al costat de l'Estació de França).

 

I també a les xarxes socials Facebook i Twitter.

 

 

 
Transports:      Bus: 39, 51 i H14     Bicing: Estacions 9 i 14     Metro: L4 (Barceloneta)      Rodalies: R2, R13, R14, R15 i R16 (Estació de França)     Taxi: Estació de França.
porn

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Veure Política