43
Icons
Diverses seus
Diverses dates
Diversos horaris
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■


Títol
Més curts al fire!!
Direcció
Diversos
País
Diversos




Intèrprets
Diversos
Producció
Diversos
Distribució
Diversos
Gènere
Diversos
Durada
Diversos
Any
Diversos
CURTMETRATGES: Més curts al FIRE!!
Alguns dels llargmetratges i dels documentals del festival porten premi! Amb la projecció prèvia d’un d’aquests sorprenents curtmetratges.

Aquest curtmetratge, basat en fets reals, pretén respondre a la següent pregunta: pot un avió romandre tres setmanes seguides en l'aire? I, més important encara, en què pensa la gent quan no pensa en l'amor?

Projectat abans de (03) Girls Lost > 7/7: 22.30h - 10/7: 16.30h


En la nostra relació amb els altres es troba el germen de la transformació de nosaltres mateixos. Els sentiments que van aflorant amb cada nou contacte defineixen un nou jo. Una exploració romàntica de les relacions a través de la vídeo dansa i dos joves ballarins.

Projectat abans de (14) Those People > 6/7: 22.30h - 7/7: 16.30h


Kids on Gender és un documental fet per a escoltar als nens; durant el rodatge que va durar una setmana, es van gravar a 13 nens, reunits per parlar de l’origen, la pràctica i el futur dels rols de gènere.

Projectat abans de (25) Suited > 1/7: 18.30h - 8/7: 20.30h


Álex és un jove que acaba de separar-se de Marc, la seva parella durant anys. En una freda nit d’hivern, el gos de tots dos emmalalteix i Álex el porta a l’hospital. Aquest fet farà que Marc i Álex es retrobin en aquesta llarga nit en la qual tot el que semblava estar dormit torna a despertar.

Projectat abans de (25) Stories of Our Lives > 1/7: 20.30h - 8/7: 16.30h


Clara i Marian viuen els últims instants de la seva relació. Veuen com la seva llum s'està apagant.

Projectat abans de (12) The Summer of Sangaile > 3/7: 18.30h


Sòcies professional i personalment, Kate i Leigh han compartit tot des de fa anys, des del seu apartament fins el popular bar del qual són copropietàries. Quan un declivi en la seva vida sexual els obliga a reconsiderar la seva relació, han de enfrontar-se a l’entrellaçat que les seves vides s’han tornat.

Projectat abans de (11) That’s Not Us > 2/7: 16.30h - 5/7: 20.30h


Un nena de 8 anys una mica masculina, desafia les expectatives de gènere quan es veu obligada a confeccionar un "barret de Pasqua" amb les altres noies. Quan subverteix airosament allò que està establert, s’adona també que el món dels adults no és tot blanc o tot negre.

Projectat abans de (16) Two 4 One > 6/6: 21h (pista de bàsquet Aurora) - 8/7: 18.30h


Biel treballa en un taller de fusteria. Porta una vida rutinària i avorrida, no se sent a gust. Tot canvia quan es creua amb un desconegut al metro, qui li fa descobrir els petits detalls que li envolten, per veure els espais de cada dia des d’una altra perspectiva i descobrir-se a si mateix.

Projectat abans de (16) Nunca vas a estar solo > 1/7: 16.30h - 4/7: 20.30h


“Vent! Vine i duu-me d'aquesta ciutat, amb una ampolla de vi... Duu-me -me d’alló que faig, de tot el que he fet...”

Projectat abans de (05) Like You Mean It > 5/7: 22.30h - 9/7: 20.30h


Sergio és un noi-pingüí. Va néixer així. Pensava que era l'únic, i que no coneixeria mai algú com ell, però es va anar a viure a la gran ciutat, i allí va conèixer a Macaroni!

Projectat abans de (22) Irrawaddi Mon Amour > 10/7: 22.30h