38
Icons
Institut Francès
2/7* 18.30h
Cine Alhambra,
La Garriga
7/7 19.30h
*Amb la presència
de Adam Kalderon,
Damià Serra,...
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■


Títol
FIRE!! en curts
Direcció
Diversos
País
Diversos




Intèrprets
Diversos
Producció
Diversoss
Distribució
Diversos
Gènere
Sesió de curtmetratges
Durada
95'
Any
Diversos
CURTMETRATGES: FIRE!! EN CURTS
Una sessió molt especial de curts estèticament contundents o que ens fan pensar; uns treballs alegres, introspectius o divertits. És a dir, tot això que pretén ser el FIRE!!

Després que Elfie i el seu fill nerd Agust es produïssin amb èxit amb la càmera web de casa seva a MeTube 1, l’estranya parella pren el carrer per presentar l’òpera flash mob més gran, més audaç i més atractiva que internet hagi vist mai!

La vida és parlar de ximpleries amb la gent que es vol.

Patrick Haggerty neix en els anys cinquanta a Dry Creek, zona rural de Washington. Adolescent, s’adona que és homosexual i pensa que ningú se n’adona. El seu pare, granger, li ofereix un dia uns consells que mostren que coneix el seu fill millor del que aquest es pensava.

Estiu. Adrián i els seus amics pugen cada tarda a un terrat per veure com una noia pren el sol despullada. Però aquesta tarda no serà com les altres: aquesta tarda s’adonaran que un d’ells li interessa molt més el veí que es dutxa en el terrat del costat.

Una mare dóna al seu fill adolescent un consell d’amic al cotxe de camí a casa, després que ell li presenti al seu xicot per primera vegada. La seva conversa informal els porta a revelacions que canviaran la seva relació per sempre.

Sofia té setze anys; li agrada parlar amb la seva germana gran que viu a la capital i fumar d’amagat. Luján, la seva millor amiga, té núvia i mai dubta a fer el que sent. Una nit, Sofia fa un petó a una noia! A Luján l’envaeix l’amor i la certesa que enamorar-se no és una opció.

Des de fa dues setmanes Alex i Eric queden per follar però fan tot menys això, perquè són els dos actius. Música, xerrades, pelis i mil porros però res, ni un clau. Alex podria seguir així per sempre, però el bon rotllo per a Eric no és suficient i aquesta podria ser la ultima nit...

A Víctor li agrada jugar amb el seu gènere, no sap si se sent noia o noi. Viu en un petit poble pesquer de Almeria al costat de la seva mare i la seva nòvia, Rahma. Els secrets no duren per sempre i Víctor haurà de lidiar amb la seva mare i amb Rahma per defensar la veritable imatge que el mirall li torna.

“No estic sol, no estic sol... Bum! Aquí va el meu cor! I els cigarrets es tornen més forts, més llargs, amb tu...”