14
Icons
Institut Francès
6/7 22.30h
7/7 16.30h
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■


Títol
Those People
Direcció
Joey Kuhn
País
EUA




Intèrprets
Jonathan Gordon, Jason Ralph, Haaz Sleiman, Britt Lower, Meghann Fahy, Chris Conroy, Daniel Gerroll, Allison Mackie, Max Jenkins
Producció
Kimberly Parker, Joey Kuhn, Sarah Bremner
Distribució
The Film Collaborative
Gènere
Drama
Durada
89´
Any
2015
Festivals
Cleveland, Frameline (Sant Francesc, LGBT), Ottawa (LGBT), OutFest (Los Angeles, LGBT), Provincetown (EUA), Sant Francesc (cinema jueu), Seattle, Toronto (LGBT)
Estrena a
Espanya
secciÓ oficial: llargmetratges
Those People
En el fascinant Upper East Side de Manhattan, un jove pintor, Charlie, troba l’home dels seus somnis en la persona d’un pianista de renom. Però se sap secretament enamorat del seu millor amic, Sebastian, un manipulador i capritxós nen de bona família, embolicat en un escàndol financer que qüestionarà la seva relació amb el seu cercle d’amics i la seva capacitat de madurar. Plena de tensió eròtica, la pel·lícula dissecciona la classe alta de Manhattan a través d’un triangle amorós deliciosament complicat.

Those people és l’enlluernador début de Joey Kuhn, un director capaç d’explicar una història sobre joves homosexuals sense posar el focus en la seva sexualitat, amb un tractament dels personatges sense caricatures, que dóna a la pel·lícula un efecte profund i durador més enllà de el que llueix. Una pel·lícula que es posiciona a l’avantguarda de la nova onada del cinema indie americà com un clàssic sobre la lleialtat, el perdó i l’acceptació de l’amor. Una deliciosa versió elegant i sexy que recorda El Gran Gatsby.

Web oficial> thosepeoplefilm.com