11
Icons
Institut Francès
2/7* 16.30h
5/7 20.30h
*Presentació a càrrec
de Xavier Lezcano i
Josep María Machado,
directors del
Americana Film Fest
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■


Títol
That’s Not Us
Direcció
William C. Sullivan
País
EUA




Intèrprets
Mark Berger, Elizabeth Gray, Tommy Nelms
Producció
Mark Berger y Sarah Wharton
Distribució
That’s not us LLC
Gènere
Drama
Durada
97'
Any
2015
Festivals
Frameline (Sant Francesc, LGBT), Inside Out (Toronto, LGBT), Melbourne (cinema queer), Mix Copenhagen (LGBT), Outfest (Los Angeles, LGBT), Raindance (diferents ciutats al món, cinema independent)
Estrena a
Espanya
secciÓ oficial: llargmetratges
Praia do Futuro
That’s Not Us és un retrat íntim de tres parelles (una heterosexual, una altra gai i una altra lèsbica) d’uns vint anys, que viatgen junts a una casa a la platja per gaudir dels últims dies d’estiu. Però el que hauria de ser un cap de setmana divertit, sense preocupacions, esdevé una exploració íntima de les seves pròpies pors i frustracions.

Filmada en tan sols vuit dies amb un repartiment i un equip mínim, rodada sense guió gràcies al talent de sis actors extraordinaris, resulta ser una pel·lícula captivadora, plena d’humor i de drama. Un interessantíssim exercici de reflexió ple de naturalitat i complicitat que, encara que al principi pugui semblar lleuger, aprofundeix sense complexos en la igualtat de les persones i l’absurditat de les barreres de sexe i de gènere. Una pel·lícula fresca i autèntica com el sol, el mar, el sexe i el riure.

Web oficial> thatsnotus.com