02
Icons
Institut Francès
2/7 20.30h
Amb la presència
del director,
Adam Kalderon

10/7 18.30h
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■


Títol
Flores de mazapán
(Marzipan Flowers)
Direcció
Adam Kalderon
País
Israel




Intèrprets
Afrat Aviv, Sharon Friedman, Danny Geva, Tal Kallai, Nuli Omer, Gali Reshef
Producció
Ori Hold, Udi Yerushalmy
Distribució
Adam Kalderon
Gènere
Comèdia
Durada
74'
Any
2014
Festivals
Chicago, Hong Kong (cinema d'art i assaig), Israel Film Festival (Australia, diverses ciutats), Jerusalén, Tel Aviv (LGBT)
Estrena a
Espanya
secciÓ oficial: llargmetratges
Flores de mazapán
Flores de mazapán explica la història de Hadas, una dona de 48 anys que viu en un quibuts israelià al sud del país. Després de la mort del seu marit en un accident de moto, perduda i vulnerable, Hadas es muda a la gran ciutat. Allà troba l’ajuda i el suport inesperat de la seva companya de pis, Petel, un transsexual únic amb un passat misteriós. Entre elles es crea una amistat que es posarà a prova abans del que havien imaginat.

El joveníssim Adam Kalderon –director, guionista, músic, dissenyador de roba i videoartist– aconsegueix amb aquesta cinta la seva primera i inclassificable obra, a mig camí entre Pedro Almodóvar i Xavier Dolan, convertir-se en un dels talents més frescos i divertits de la nova escena cinematogràfica israeliana. Una pel·lícula original, amb una escenografia genial, un vestuari impossible i un guió per oblidar les penes. La pel·lícules més catxonda de FIRE !! 2016.
Web oficial> adamkalderon.com