17
Icons
Institut Francès
5/7
18.30h
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■


Títol
Off Road (Fuoristrada)
Directora
Elisa Amoruso
País
Itàlia




Intèrprets
-
Producció
A Films, Tangram Film
Distribució
Meproducodasolo
Gènere
Documental
Durada
72'
Any
2013
Festivals
Roma (premi Prospettive), Tessalònica, Boston (LGBT), Queer Lisboa, Frameline (San Francisco, LGBT), MIX Copenhagen, Seattle, Zinegoak (Bilbao), Guadalajara.
Estrena a
Espanya
pantalla trans
Off Road
El jovial Pi, incansable mecànic i prometedor campió de carreres de cotxes tot terreny, decideix convertir-se en una dona i dir-se Beatrice. Ja com a persona transgènere coneix la Marianna, una infermera romanesa que té cura de la seva mare. Beatriz i Marianna s'enamoren i aconsegueixen casar-se a Roma, les dues vestides de núvies i després de lluitar tenaçment contra la societat i prejudicis de tot tipus. Com a conseqüència del seu matrimoni Beatrice es converteix en el pare de la Daniele, el fill de la Marianna. Amb el mateix vestuari de treball i sobre uns vertiginosos talons d'agulla, Beatrice continua esforçant-se en el seu taller mecànic i, més que mai, segueix també amb la seva passió absoluta pels campionats de 4x4, llançada a tota velocitat "fora de la carretera".

Off Roadés el retrat genial d'una història d'amor entre dues forces de la natura, una història que ens farà viatjar, també a nosaltres, per camins desconeguts a través de la vida d'una família gens convencional en un país que sí que ho és, i molt: Itàlia.