11
Icons
Institut Francès
4/7 22.30h
7/7 20.30h
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■


Títol
Praia do Futuro
Director
Karim Aïnouz
País
Brasil




Intèrprets
Berlín (nominada al lleó d'or), San Sebastián (premi Sebastiane Latino), Seattle, Sydney, Frameline (San Francisco, LGBT), Estocolm, París (LGBT), Hong Kong (LGBT)
Producció
Hank Levine Film/
Detailfilm Gasmia&Kamm Gbr/
Coração da Selva
Distribució
The Match Factory
Gènere
Drama
Durada
90'
Any
2014
Festivals
Berlín (nominada al león de oro),
San Sebastián (premio Sebastiane Latino),
Seattle,
Sídney,
Frameline (San Francisco, LGBT),
Estocolmo,
París (LGBT),
Hong Kong (LGBT)
Estrena a
Barcelona
SECCIÓ OFICIAL: LLARGMETRATGES
Praia do Futuro
Praia do Futuro és una pel·lícula sorprenent en la qual és inútil intentar comprendre les motivacions dels protagonistes sense adonar-se que l'únic objectiu del director és submergir l'espectador en atmosferes, paisatges, reaccions estranyes però impactants i, moltes vegades, irreals. Un exercici visual i narratiu que li ha valgut el Premio Sebastián Latino del Festival de Cinema de Sant Sebastià que cada any us presentem al FIRE!!


Donato treballa com a salvavides a l'espectacular i perillosa Praia do Futuro. Quan un dia es llança al mar per rescatar dos homes, aconsegueix salvar a Konrad, un alemany de vacances al Brasil, però el seu acompanyant s'enfonsa al mar. A poc a poc creix en ells un llaç fort i una connexió cada vegada més profunda i emocional que els portarà a intentar construir alguna cosa més sòlida a la ciutat de Konrad, Berlín.